Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 19 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Grenzeloos Genieten

Grenzeloos Genieten

Grenzeloos Genieten

Beleef Reizen biedt individuele rondreizen aan in een groot gebied van de wereld. We werken samen met lokale agenten zodat we snel kunnen schakelen, advies van locals krijgen, en flexibel zijn met het samenstellen van de reizen.  

Maak kennis met onze Beleef Bestemmingen:

En wil je een jaartje wat dichter bij huis blijven en ben je op zoek naar een vakantie in Europa? Beleef Reizen is onderdeel van TUI Nederland. Onze collega's van TUI helpen je dus ook graag met het vinden van een zon-zee-strand vakantie, een stedentrip of wintersportvakantie! 

Nice 2 know