Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 19 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

USA & Canada Reisbeurs

USA & Canada Reisbeurs

USA & Canada Reisbeurs

USA & Canada Reisbeurs
25 November in het Golden Tulip Jagershorst, Valkenswaardseweg 44 te Leende


Na het succes van voorgaande jaren vindt de USA & Canada Reisbeurs voor de derde keer plaats in Eindhoven. De beurs in Eindhoven is een verkleinde versie van de beurs in Zeist. Ook Beleef Amerika en Beleef Canada zijn hier aanwezig om je te informeren en voor te lichten over alle prachtige bestemmingen in de USA & Canada. Je bent welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur.


Als gast van Beleef Reizen ontvang je nu €2,50 korting op de entree.
Meld u vooraf aan via deze link en vul de kortingscode 'gast Beleef Reizen 2017' in.
U betaalt dan slechts €5,- i.p.v. €7,50 entree aan de deur. Kinderen tot 18 jaar krijgen gratis toegang.


Na inschrijving ontvang je een bevestiging per email, op vertoon van deze email (geprint of op je mobiele telefoon) ontvang je de korting bij binnenkomst.

Nice 2 know