Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 19 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Wat is de langste wandelroute ter wereld?

Wat is de langste wandelroute ter wereld?

Wat is de langste wandelroute ter wereld?

Canada heeft de langste wandelroute ter wereld en is met 24.000 kilometer niet zomaar een ommetje! Eigenlijk hebben de Canadezen een beetje vals gespeeld: ze hebben 400 lokale routes aan elkaar verbonden. Om de hele wandelroute te voltooien moet je 840 dagen wandelen, oftewel 2 jaar en 4 maanden! Pffff!

Sinds 1992 is men al bezig om de route aan te leggen en nu in 2017, als Canada 150 jaar bestaat, is de route rond. De wandelroute wordt volledig ondehouden door vrijwilligers en is daarmee het grootste vrijwilligersproject van Canada.

Tijdens de route kom je langs Canada´s grootste nationale parken, over verlaten spoorwegen, langs drijvende ijsbergen en zelfs langs duizenden jaren oude dinosaurusskeletten.

Nice 2 know