Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 19 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

White Island

White Island

White Island

White Island is het meest bijzondere eiland van Nieuw-Zeeland. Dit eiland heeft als enige een actieve vulkaan die in zee ligt.

Iedere dag vertrekt er vanuit Whakatane een boot naar dit bijzondere eiland. Een andere optie is om per helikopter naar het eiland te vliegen. Vanuit de helikopter heb je een spectaculair uitzicht op de vulkaan. Als je aankomt op het eiland zul je de spugende en sissende massa van deze werkende vulkaan ervaren.

Gewapend met een helm en masker ga je onder begeleiding van een deskundige gids het eiland ontdekken. Het lijkt net alsof je de maan bezoekt!

Nice 2 know