Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Bed & Breakfast

Maak je autorondreis extra bijzonder door te overnachten in Bed & Breakfasts. De Nieuw-Zeelanders zullen je met open armen welkom heten in hun kleinschalige en even unieke B&B’s. Overnacht op uitzonderlijke locaties, ver weg van de begaande paden, waar je de hartelijkheid van de lokale bevolking van dichtbij meemaakt.

Persoonlijke benadering staat hoog in het vaandel bij B&B’s. ’s Ochtends staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar om je dag perfect te beginnen! Profiteer van de ‘insider tips’ van de eigenaren over leuke restaurantjes en bezienswaardigheden in de omgeving. Geniet van de gastvrijheid van de Kiwi’s met een autorondreis langs B&B’s! 

Proef de sfeer van Nieuw-Zeelandse B&B's:

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen.

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier op onze foto- en video presentatie:   

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Nieuw Zeeland-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 2.180,-
advies op maat offerte

Geniet van de Nieuw Zeelandse gastvrijheid

Overnacht op bijzondere locaties bij 'locals'

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know