Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

The Rocks Tongariro Suites

The Rocks Tongariro Suites

Nabij het natuurwonder Tongariro NP

The Rocks Tongariro Suites is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Tongariro National Park. De omgeving leent zich bovendien uitstekend voor het maken van mooie wandel- en fietstochten. Op minder dan een half uur rijden ligt bijvoorbeeld het startpunt van de beroemde wandelroute Tongariro Alpine Crossing. Na een actieve dag is het heerlijk terugkomen bij The Rocks Tongariro Suites.

Deze B&B in de bergen beschikt over vijf moderne en strak ingerichte lodges met uitzicht op de Mount Rauphehu, de hoogte berg van Tongariro National Park. Deze overnachtingmogelijkheid is extra bijzonder doordat de lodges compleet zelfvoorzienend zijn op het gebied van energie en water. Je logeert in het kleine plaatsje Horopito en je waant je echt even weg van alles...

 • Tongariro NP op korte afstand
 • Moderne inrichting
 • Eco-lodges 
Tip!
Annemiek Bol

Dit stijlvolle hotel is ideaal gelegen aan de rand van Tongariro National Park. Informeer bij de B&B naar de mogelijkheden om dit nationale park te verkennen. De B&B organiseert zelf excursies naar dit natuurgebied.  

Sabrina van den Hout
| Nieuw Zeeland specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 2.180,-
advies op maat offerte

Geniet van de Nieuw Zeelandse gastvrijheid

Overnacht op bijzondere locaties bij 'locals'

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know