Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Het beste van Nieuw-Zeeland

Ontdek de adembenemende natuurpracht van Nieuw Zeeland met een fantastische rondreis! Aan de andere kant van de wereld kom je langs absolute hoogtepunten zoals  het maanlandschap van Tongariro National Park, het sensationele Fox Glacier en het letterlijke hoogtepunt: Mount Cook. Elk natuurwonder heeft haar eigen charme!

Nieuw Zeeland is een land dat zich perfect leent voor een rondreis! Zo heb je de vrijheid om op eigen tempo te genieten van de prachtige natuur. Maak jij een cruise door de indrukwekkende Doubtful Sound, bezoek je de magische bodem van Rotorua of ga je kayakken in het Abel Tasman National Park?

Je hebt verschillende routes die je kan rijden en dit kan zowel met een huurauto als een camper. Wanneer je met de auto reist reserveren we samen met jou de leukste en meest bijzondere hotels voor je. Zo hoef je nergens meer aan te denken en kan je in volle teugen gaan genieten van het land.  

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier op onze foto- en video presentatie:  


Kies je voor focus op bijvoorbeeld het Noorder- of Zuidereiland? Of combineer je beide eilanden en verken je heel Nieuw Zeeland tijdens één rondreis? Wil je 3, 4 of 5 weken rondreizen? Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen! Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Nieuw Zeeland-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg. 

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!

De highlights van het Noorder- & Zuidereiland

Natuurpracht ten top!

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know