Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Donkey Bay Inn

Donkey Bay Inn

Een trendy hotel in de Bay of Islands

Donkey Bay Inn behoort tot één van de meest noemenswaardige hotels van Nieuw-Zeeland. Diverse architecten hebben bijgedragen aan een eigentijds hotel met een trendy inrichting. Het hotel is gebouwd in harmonie met de natuurlijke omgeving van de Bay of Islands op het Noordereiland. Daarnaast is het hotel zo ontworpen dat het compleet zelfvoorzienend is als het gaat om energie. 

Een paar nachten slapen in het Donkey Bay Inn is een ideale optie voor rustzoekers, want het hotel vormt een oase van rust. De locatie van dit hotel is prachtig. Vanuit vrijwel alle plekken in het hotel heb je een panoramisch uitzicht over de oceaan. Zowel bij het wakker worden in je slaapkamer als het dineren op het terras van het hotel, overal heb je fantastisch uitzicht over de oceaan.

Binnen no-time ben je bij de prachtige stranden van de Bay of Islands en het pittoreske stadje Russel. Wat ons betreft is dit hotel een uitblinker in Nieuw Zeeland!

 • Architectuur van de bovenste plank
 • Uitzicht op de oceaan 
 • Trendy inrichting
Tip!
Sabrina van den Hout

Een paar nachten slapen bij Donkey Bay Inn bij de Bay of Islands is een perfecte afsluiter van je rondreis door Nieuw Zeeland! 

Annemiek Bol
| Nieuw Zeeland specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Op aanvraag
advies op maat offerte

Overnachten in een boomhut en in prachtige resorts

Maak je rondreis extra speciaal met luxe hotels

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know