Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Nieuw-Zeeland is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Art Deco Tour in Napier
Art Deco Tour Napier
Napier is misschien wel het meest kunstzinnige stadje van Nieuw Zeeland. Je gaat samen met een gids op pad om de creativiteit van deze stad te ontdekken. Je bezoekt originele stadswijken en bouwwerken van kunstenaars. Tijdens je stadsrondleiding zal het aantal Art-Deco gebouwen je zeker opvallen. In de hele stad is deze bouwstijl te bewonderen en de gids zal je hier uitgebreid over vertellen.  
Indicatieprijs:    € 32,- p.p.
Duur:                Circa 2,5 uur

Helikoptervlucht boven Tongariro
Helikoptervlucht Tongariro
Het maanlandschap van Tongariro National Park behoort tot één van de meest bijzondere natuurlandschappen van Nieuw-Zeeland. Vanaf de luchthaven van Taupo vertrekt de helikopter en hier zal je de piloot ontmoeten de je gaat rondvliegen. Nadat je bent opgestegen vlieg je allereerst over Lake Taupo, het grootste meer van Nieuw-Zeeland. Het hoogtepunt van de helikoptervlucht is het moment dat je over de gigantische vulkanen zoals Mount Tongariro en Ngauruhoe vliegt. Onderweg geeft de piloot je informatie over alles wat je om je heen ziet. Geniet van een vlucht waar je nog vaak aan zult terugdenken!  
Indicatieprijs:    € 404,- p.p.
Duur:                Circa 1 uur

Dagcruise Doubtful Sound
Dagcruise Doubtful Sound
In het plaatsje Te Anau word je opgehaald voor een mooie dagcruise naar de Doubtful Sound. Je vaart eerst over een aantal meren om uit te komen bij het Fiordland National Park. Wanneer je door de grote fjorden vaart zul je jezelf even heel erg klein voelen! Het mooiste gedeelte van de cruise is Deep Cove. In deze diepe inham vind je veel zeedieren zoals dolfijnen en zeehonden. Ervaar met eigen ogen de ongekend mooie ongerepte natuur en geniet van een dagje op het water.
Indicatieprijs:    € 154,- p.p.
Duur:                Circa 9 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Op aanvraag
advies op maat offerte

Overnachten in een boomhut en in prachtige resorts

Maak je rondreis extra speciaal met luxe hotels

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know