Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Nieuw-Zeeland is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Ziplinen in Rotorua
Zipline bij Rotorua
Naast warmwaterbronnen, geisers en modderpoelen vind je in Rotorua ook een prachtig bos. Dit bos kun je op een avontuurlijke manier verkennen, namelijk met ziplinen. Verschillende boomtoppen staan met elkaar in verbinding door een kabelbaan. Door een veilige klimriem die verbonden is met een kabelbaan vlieg je van platform naar platform. Op grote hoogte geniet je van een prachtig vogelvluchtperspectief op de groene bossen. Met deze activiteit ervaar je de prachtige natuur én ben je ook nog eens sportief bezig!   
Indicatieprijs:    € 86,- p.p.
Duur:                Circa 3 uur

Boottocht Abel Tasman National Park
Boottocht bij Abel Tasman Park
Het Abel Tasman National Park is een enorm waterrijk park door de ligging aan de kust. Vanaf het water heb je een prachtige uitzichten op de kustlijn met alle ruige rotsformaties, groene heuvels, en goudgele stranden. Met deze boottocht ga je deze fantastische uitzichten zeker zien! De kapitein vaart je naar verborgen baaitjes en stranden met turquoise wateren en zal je tegelijkertijd interessante informatie over het park vertellen. Tijdens deze boottocht bezoek je onder andere de bekende Split Apple Rock, een rots in het water in de vorm van een gespleten appel. Onderweg maak je kans op het spotten van zeedieren zoals dolfijnen, zeehonden en pinguïns.   
Indicatieprijs:    € 44,- p.p.
Duur:                Circa 3 uur

Glowworm Caves Tour
Glowworm Caves Tour
In het plaatsje Te Anau ligt een erg bijzonder grottenstelsel, genaamd de Glowworm Caves. Deze grotten zijn zo bijzonder vanwege de ontelbare gloeiwormpjes die de donkere grotten op een magische manier verlichten. Dit zorgt voor een sprookjesachtig effect waardoor deze grotten echt uniek te noemen zijn. Deze tour start met een rondvaart over het Te Anau meer, waarna je uiteindelijk uitkomst bij de gloeiworm grotten. Bij de grotten neemt de gids je mee voor een ondergrondse rondleiding die deels te voet wordt afgelegd en deels met een klein bootje. Eenmaal onder de grond ervaar je pas echt hoe mooi de Nieuw-Zeelandse natuur kan zijn!  
Indicatieprijs:    € 57,- p.p.
Duur:                Circa 2,5 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl


Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Op aanvraag
advies op maat offerte

Beleef Nieuw-Zeeland in je eigen tempo

Geniet van ultieme vrijheid met een camper

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know