Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Camperrondreis Nieuw-Zeeland

Natuurlijk heb je van te voren wel een route in gedachten, maar met een camperreis bepaal je zelf het reistempo. Ben je op een plek waar het je goed bevalt, dan blijf je gewoon een dagje langer. In de meeste gevallen hoef je van te voren geen reservering te maken. Wanneer je in het hoogseizoen met de camper door Nieuw Zeeland reist kan het op populaire plaatsen, zoals de nationale parken, wel erg druk zijn. Het kan in dat geval geen kwaad toch van te voren een plaats te reserveren. 

Mocht je een routesuggestie wensen voor jouw camperrondreis, dan helpen wij je graag verder! Kijk vast bij onze voorbeeldroutes. Wij passen deze vervolgens geheel op maat aan naar jouw wensen.

Wij werken met vier verhuurders samen die al jarenlang een goede reputatie hebben op het gebied van camperverhuur:

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier voor onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Nieuw Zeeland-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Op aanvraag
advies op maat offerte

Beleef Nieuw-Zeeland in je eigen tempo

Geniet van ultieme vrijheid met een camper

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know