Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Nieuw-Zeeland is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Glowworm Caves Tour
Glowworm Caves Tour
In het plaatsje Te Anau ligt een erg bijzonder grottenstelsel, genaamd de Glowworm Caves. Deze grotten zijn zo bijzonder vanwege de ontelbare gloeiwormpjes die de donkere grotten op een magische manier verlichten. Dit zorgt voor een sprookjesachtig effect waardoor deze grotten echt uniek te noemen zijn. Deze tour start met een rondvaart over het Te Anau meer, waarna je uiteindelijk uitkomst bij de gloeiworm grotten. Bij de grotten neemt de gids je mee voor een ondergrondse rondleiding die deels te voet wordt afgelegd en deels met een klein bootje. Eenmaal onder de grond ervaar je pas echt hoe mooi de Nieuw-Zeelandse natuur kan zijn!   
Indicatieprijs:    € 57,- p.p.
Duur:                Circa 2,5 uur

Lord Of The Rings Tour
Lord of The Rings Tour
Filmliefhebbers opgelet! Veel natuurlandschappen hebben als decor gediend voor de wereldberoemde film Lord of the Rings. Maar liefst zestien maanden lang was Nieuw-Zeeland de filmlocatie en hiermee is de film Lord of the Rings de grootste film die ooit in Nieuw-Zeeland is opgenomen. Een gids neemt je mee langs alle beroemde spots die je wellicht in de film hebt gezien. Zo bezoek je onder andere de typische Hobbiton-huisjes. Deze halve dag excursie wordt georganiseerd vanuit Rotorua op het Noordereiland.      
Indicatieprijs:    € 69,- p.p.
Duur:                Circa 4,5 uur

Zwemmen met dolfijnen bij Kaikoura                  
Dolfijnen Kaikoura
Staat zwemmen met dolfijnen op jouw bucketlist? In Kaikoura kan deze droom werkelijkheid worden. Vanuit Christchurch vertrek je met een bustransfer naar Kaikoura. Dit kustplaatsje staat bekend om de vele zeedieren die hier voor de kust rondzwemmen, denk hierbij aan walvissen, zeehonden, pelsrobben, potvissen én natuurlijk dolfijnen. Bij aankomst in Kaikoura geniet je allereerst van een heerlijke lunch. Na de lunch is het tijd om naar de haven te gaan en aan boord te stappen van een boot die je naar de open wateren vaart waar de dolfijnen te vinden zijn. Aan boord trek je een wetsuit aan en doe je jouw snorkeluitrusting om. Dan breekt het langgekoesterde moment aan dat je in het water springt en met de dolfijnen gaat zwemmen. Het is echt een onvergetelijke belevenis om de dolfijnen van zó dichtbij te kunnen zien. 
Indicatieprijs:    € 203,- p.p. 
Duur:                Circa 12 uur 

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

De highlights van het Noorder- & Zuidereiland

Natuurpracht ten top!

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know