Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Nieuw-Zeeland is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Zwemmen met dolfijnen bij Kaikoura                  
Dolfijnen Kaikoura
Staat zwemmen met dolfijnen op jouw bucketlist? In Kaikoura kan deze droom werkelijkheid worden. Vanuit Christchurch vertrek je met een bustransfer naar Kaikoura. Dit kustplaatsje staat bekend om de vele zeedieren die hier voor de kust rondzwemmen, denk hierbij aan walvissen, zeehonden, pelsrobben, potvissen én natuurlijk dolfijnen. Bij aankomst in Kaikoura geniet je allereerst van een heerlijke lunch. Na de lunch is het tijd om naar de haven te gaan en aan boord te stappen van een boot die je naar de open wateren vaart waar de dolfijnen te vinden zijn. Aan boord trek je een wetsuit aan en doe je jouw snorkeluitrusting om. Dan breekt het langgekoesterde moment aan dat je in het water springt en met de dolfijnen gaat zwemmen. Het is echt een onvergetelijke belevenis om de dolfijnen van zó dichtbij te kunnen zien. 
Indicatieprijs:    € 203,- p.p. 
Duur:                Circa 12 uur 

Boottocht Abel Tasman National Park
Boottocht Abel Tasman Park
Het Abel Tasman National Park is een enorm waterrijk park door de ligging aan de kust. Vanaf het water heb je een prachtige uitzichten op de kustlijn met alle ruige rotsformaties, groene heuvels, en goudgele stranden. Met deze boottocht ga je deze fantastische uitzichten zeker zien! De kapitein vaart je naar verborgen baaitjes en stranden met turquoise wateren en zal je tegelijkertijd interessante informatie over het park vertellen. Tijdens deze boottocht bezoek je onder andere de bekende Split Apple Rock, een rots in het water in de vorm van een gespleten appel. Onderweg maak je kans op het spotten van zeedieren zoals dolfijnen, zeehonden en pinguïns.  
Indicatieprijs:    € 44,- p.p.
Duur:                Circa 3 uur

SkyWalk Auckland
Skywalk Auckland
De SkyWalk is dé perfecte activiteit als je op zoek bent naar de ultieme adrenalinestoot! Je gaat naar één van de hoogste wolkenkrabbers van Auckland, de Sky Tower. Op 192 meter hoogte word je in een klimgordel gehesen en met klimtouwen aan een veilige beugel vastgemaakt. Nadat alle veiligheidsonderdelen gecheckt zijn kun je een platform oplopen dat maar één meter breed is. Dit platform gaat de hele toren rond waardoor je kunt genieten van een 360 graden uitzicht op Auckland. Bij je eerste stappen op dit platform gieren de zenuwen door je lijf, want je bent slechts enkel verbonden aan een klimtouw en er zijn geen hekken waar je jezelf aan kunt vasthouden. In de openlucht kun je een rondje om de Sky Tower en genieten van dit wereldse uitzicht!
Indicatieprijs:    € 87,- p.p.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 2.545,-
advies op maat offerte

Laat je verrassen door onbekende bezienswaardigheden

Beleef de verborgen plekken

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know