Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Rotorua

Rotorua

Bubbelende modderpoelen en geisers

Rotorua is verschillende keren uitgeroepen tot ‘New Zealand’s Most Beautiful City’. En terecht! De omgeving van Rotorua heeft namelijk een magische bodem door de geothermische activiteit. Op de meest vreemde plekken komt er stoom uit de grond. Pruttelende modderpoelen, spuitende geisers en warmwaterbronnen zijn kenmerkend voor de omgeving van Rotorua. Het brengt best wel een mysterieuze sfeer met zich mee. (Helaas) zorgt de vulkanische activiteit in dit gebied voor een wat vervelende zwavelgeur.

Breng dus een bezoek aan Wai-O-Tapu Thermal Wonderland en kijkje ogen hier uit! Er zijn mooie wandelroutes uitgezet om een zo een goede indruk van dit natuurverschijnsel te krijgen. 

Rotorua is niet alleen bekend vanwege de geisers, het is ook één van de beste plekken ter wereld om te mountainbiken tussen de groene heuvels en ook de Maori-cultuur is hier in volle glorie te beleven. 

 • Geisers
 • Hot Springs
 • Mountainbiketochten
Tip!
Sabrina van den Hout

Ook adrenalinejagers zijn hier op de juiste plek. Rotorua kent de grootste commerciele waterval ter wereld en je kunt hier onder andere bungeejumpen of ziplinen.

Sabrina van den Hout
| Nieuw Zeeland specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Op aanvraag
advies op maat offerte

Overnachten in een boomhut en in prachtige resorts

Maak je rondreis extra speciaal met luxe hotels

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know