Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 19 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Tongariro

Tongariro

Meren, alpenweiden, warmwaterbronnen en vulkanen

Een bezoek aan Tongariro zal je het gevoel geven alsof je je op een maanlandschap begeeft! De bijzondere landschappen in dit Nationale Park zijn ontstaan door de vulkanische activiteit in dit gebied. Nog steeds zijn de vulkanen Tongariro, Ngauruhoe en Ruapehu actief. Op verschillende plekken in dit Nationale Park springen de azuurblauwe meren tussen dit droge landschap in het oog. 

De echte actievelingen kunnen de uitdaging aangaan om de Tongariro Crossing te bewandelen. Deze 17 kilometer lange wandeling, die een prachtig vulkanisch gebied doorkruist, is een pittige 'trail'. De adembenemende uitzichten onderweg maken dit echter meer dan goed. Wil je een wat minder uitdagende wandeling maken? Dan kun je een wandeling naar bijvoorbeeld de Taranaki-waterval maken.  

 • Vulkanen
 • Meren
 • Hotsprings
 • Alpenweides
Tip!
Sabrina van den Hout

De meest bekende activiteit in het park is de 'Tongariro Alpine Crossing', een eendaagse 'trek' die het buitenaardse terrein verkent en waar je langs stoomkraters, oude lavastromen en thermische meren wandelt.

Annemiek Bol
| Nieuw Zeeland specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Op aanvraag
advies op maat offerte

Overnachten in een boomhut en in prachtige resorts

Maak je rondreis extra speciaal met luxe hotels

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know