Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Noordereiland

Beleef het beste van het Nieuw Zeelandse Noordereiland met deze 2-weekse rondreis. De hoogtepunten van deze reis zijn zonder meer het maanlandschap van Tongariro National Park en de magische bodem van Rotorua. Een dagexcursie naar de vulkaan op zee; White Island zal een ervaring worden om niet snel te vergeten! Je sluit jouw rondreis af met een bezoek aan de fijne bestemming Bay of Islands.

Nieuw Zeeland is een land dat zich perfect leent voor een rondreis! Zo heb je de vrijheid om op eigen tempo te genieten van de prachtige natuur. Deze route kan je zowel met een huurauto als met een camper afleggen. Wanneer je met de auto reist reserveren we samen met jou de leukste en meest bijzondere hotels voor je. Zo hoef je nergens meer aan te denken en kan je in volle teugen gaan genieten van het land. 

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier op onze foto- en video presentatie: 

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen! Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Nieuw Zeeland-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.375,-
advies op maat offerte

Het beste van het Noordereiland

Bezoek de highlights van het Noordereiland

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know