Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Nieuw-Zeeland is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

SkyWalk Auckland
Skywalk Auckland
De SkyWalk is dé perfecte activiteit als je op zoek bent naar de ultieme adrenalinestoot! Je gaat naar één van de hoogste wolkenkrabbers van Auckland, de Sky Tower. Op 192 meter hoogte word je in een klimgordel gehesen en met klimtouwen aan een veilige beugel vastgemaakt. Nadat alle veiligheidsonderdelen gecheckt zijn kun je een platform oplopen dat maar één meter breed is. Dit platform gaat de hele toren rond waardoor je kunt genieten van een 360 graden uitzicht op Auckland. Bij je eerste stappen op dit platform gieren de zenuwen door je lijf, want je bent slechts enkel verbonden aan een klimtouw en er zijn geen hekken waar je jezelf aan kunt vasthouden. In de openlucht kun je een rondje om de Sky Tower en genieten van dit wereldse uitzicht!
Indicatieprijs:    € 87,- p.p.
Duur:                Circa 1,5 uur

Parasailen bij de Bay of Islands
Parasailen Bay of IslandErvaar de Bay of Islands vanuit een heel speciaal oogpunt: boven het water en vanuit de lucht. Je bent verbonden aan een speedboot op het water. Zodra deze begint te varen stijg jij met je parachute de lucht in. Eenmaal in de lucht word jij de eigenaar van de meest schitterende uitzichten op de baai met al haar eilanden. Vanuit de lucht kun je ook zeedieren zien zwemmen voor de kust, zoals dolfijnen, walvissen en orka’s. Geef je verblijf in de Bay of Islands een extra boost met deze avontuurlijke activiteit!  
Indicatieprijs:    € 57,- p.p.
Duur:                Circa 1 uur

Ziplinen in Rotorua
Zipline Rotorua
Naast warmwaterbronnen, geisers en modderpoelen vind je in Rotorua ook een prachtig bos. Dit bos kun je op een avontuurlijke manier verkennen, namelijk met ziplinen. Verschillende boomtoppen staan met elkaar in verbinding door een kabelbaan. Door een veilige klimriem die verbonden is met een kabelbaan vlieg je van platform naar platform. Op grote hoogte geniet je van een prachtig vogelvluchtperspectief op de groene bossen. Met deze activiteit ervaar je de prachtige natuur én ben je ook nog eens sportief bezig!   
Indicatieprijs:    € 86,- p.p.
Duur:                Circa 3 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl


Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.375,-
advies op maat offerte

Het beste van het Noordereiland

Bezoek de highlights van het Noordereiland

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know