Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Onontdekt Nieuw-Zeeland

Onontdekt Nieuw-Zeeland


Laat je verrassen door de mooiste verborgen plekken van Nieuw-Zeeland tijdens een schitterende rondreis. Je rijdt voorbij aan de beroemde hotspots en stopt bij plekken die net zo prachtig zijn én zonder het bijzijn van vele andere toeristen. Je kunt kiezen voor een roadtrip op het Noordereiland, het Zuidereiland of misschien wel een combinatie van beide eilanden. Hoe dan ook, beleef onontdekt Nieuw-Zeeland op jouw manier! 

Op het Noordereiland kun je wandelen tussen reuzenbomen bij het Waipoua Forest, sta aan de voet van bijzondere watervallen in Whangarei, ga lekker snorkelen bij Doubtless Bay of proef de beste wijnen van het land in Gisborne. Via Wellington kun je de overtocht er ferry maken naar het Zuidereiland. Hier sta je oog in oog met pinguïns in Oamaru, kun je oneindig vogelspotten op Stewart Island en genieten van ongerepte natuur bij Kahuranghi National Park. Ontdek zelf de 'pareltjes' van het land! 

Je hebt verschillende routes die je kunt rijden en dit kan zowel met een huurauto als een camper. Wanneer je met de auto reist reserveren we samen met jou de leukste en meest bijzondere hotels voor je. Zo hoef je nergens meer aan te denken en kun je met volle teugen gaan genieten van het land.  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen! Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Nieuw Zeeland-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 2.545,-
advies op maat offerte

Laat je verrassen door onbekende bezienswaardigheden

Beleef de verborgen plekken

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know