Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Stewart Island

Stewart Island

Het einde van Nieuw-Zeeland

Onontdekt, zo kun je Stewart Island het beste omschrijven. De wildernis die je hier aantreft is niet te vergelijken met de rest van Nieuw-Zeeland.

Het eiland met een kustlijn van 750 kilometer lang wordt maar bewoond door ongeveer 400 mensen. Deze leven vooral van de visserij en het toerisme. Over het hele eiland lopen trails die je het eiland op je eigen manier laten verkennen. Je kunt ervoor kiezen om een meerdaagse wandeltocht te maken over het eiland. Je slaapt in hutten of je neemt je eigen tent mee. Je kunt ook rond het eiland varen met een gids waarbij je kunt aanmeren bij verschillende baaien om de verscheidenheid van leven te zien dat het eiland te bieden heeft.

Dieren die in dit gebied leven zijn onder meer de bruine kiwi, zeehonden, dolfijnen en veel andere vogelsoorten. Je reist naar Stewart Island vanuit Bluff met een veerboot of de iets duurdere variant, per watervliegtuig. Het is een unieke ervaring om Stewart Island te bezoeken!

 • Ervaar de stilte tijdens één van de vele trails over het eiland.
 • Maak een tour met een gids langs de mooiste baaien van het eiland.
 • Beleef het authentieke Nieuw-Zeeland op dit wonderschone eiland.
Tip!
Karlijn Maas

Op Stewart Island vind je nog de echte ongerepte natuur van Nieuw-Zeeland. De wandelpaden zijn goed aangelegd, dus maak hier zeker gebruik van!

Karlijn Maas
| Nieuw Zeeland specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 2.545,-
advies op maat offerte

Laat je verrassen door onbekende bezienswaardigheden

Beleef de verborgen plekken

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know