Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Nieuw-Zeeland is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Glowworm Caves Tour
Glowworm Caves Tour
In het plaatsje Te Anau ligt een erg bijzonder grottenstelsel, genaamd de Glowworm Caves. Deze grotten zijn zo bijzonder vanwege de ontelbare gloeiwormpjes die de donkere grotten op een magische manier verlichten. Dit zorgt voor een sprookjesachtig effect waardoor deze grotten echt uniek te noemen zijn. Deze tour start met een rondvaart over het Te Anau meer, waarna je uiteindelijk uitkomst bij de gloeiworm grotten. Bij de grotten neemt de gids je mee voor een ondergrondse rondleiding die deels te voet wordt afgelegd en deels met een klein bootje. Eenmaal onder de grond ervaar je pas echt hoe mooi de Nieuw-Zeelandse natuur kan zijn!  
Indicatieprijs:    € 57,- p.p.
Duur:                Circa 2,5 uur

Boottocht walvissen spotten Kaikoura
Walvissen Kaikoura
Het kustplaatsje Kaikoura is de beste locatie in Nieuw-Zeeland om walvissen te spotten. Er leven hier grote populaties voor de kust waardoor je een grote kans hebt om deze zeedieren te spotten. Je stapt aan boord van een excursieboot, waarna de kapitein je naar de beste plekken op het water brengt waar walvissen te spotten zijn. Kijk goed om je heen, want naast walvissen maak je ook kans op het spotten van zeehonden, walvissen, dolfijnen, potvissen en orka’s. Je beleeft een onvergetelijk moment wanneer een walvis boven het wateroppervlak zich laat zien!   
Indicatieprijs:    € 87,- p.p.
Duur:                Circa 3,5 uur

Dagcruise Doubtful Sound
Dagcruise Doubtful Sound
In het plaatsje Te Anau word je opgehaald voor een mooie dagcruise naar de Doubtful Sound. Je vaart eerst over een aantal meren om uit te komen bij het Fiordland National Park. Wanneer je door de grote fjorden vaart zul je jezelf even heel erg klein voelen! Het mooiste gedeelte van de cruise is Deep Cove. In deze diepe inham vind je veel zeedieren zoals dolfijnen en zeehonden. Ervaar met eigen ogen de ongekend mooie ongerepte natuur en geniet van een dagje op het water.
Indicatieprijs:    € 154,- p.p.
Duur:                Circa 9 uurEen beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 2.050,-
advies op maat offerte

Het beste van het Zuidereiland

Bezoek de highlights van het Zuidereiland

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know