Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Het landschap van Nieuw-Zeeland als decor voor beroemde films!

Het landschap van Nieuw-Zeeland als decor voor beroemde films!

Het landschap van Nieuw-Zeeland als decor voor beroemde films!

Op 15 June 2017.

Veel wereldberoemde films zijn opgenomen in Nieuw-Zeeland, en dat is niet voor niets!
Door de prachtige natuur zijn films zoals ‘The Hobbit’ en ‘Lord of the Rings’ in zijn geheel in Nieuw-Zeeland opgenomen.

Ben jij een echte filmliefhebber? Op diverse plaatsen in Nieuw-Zeeland kun je zo door een landschap lopen die eerder als filmset voor bekende films dienden. De bekendste filmlocatie van Nieuw-Zeeland is voor velen waarschijnlijk de filmset van Hobbiton, gelegen op het Noordereiland bij het plaatsje Matamata. Onder begeleiding van een gids kun je hier de typische Hobbit-huizen vinden met op de achtergrond de groene heuvels.

The Lord of the Rings is de grootste film ooit die in Nieuw-Zeeland is opgenomen. Maar liefst zestien maanden lang was het landschap van Nieuw-Zeeland het decor voor deze film. Er worden in Nieuw-Zeeland op diverse filmlocaties speciale Lord of the Rings-tours gegeven. Deze film heeft het toerisme in Nieuw-Zeeland een flinke boost gegeven. Veel filmliefhebbers vliegen na het zien van deze films helemaal naar Nieuw-Zeeland om het landschap van deze filmdecors in het echt te bewonderen.