Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg t/m 30 maart gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Afspraak maken

Afspraak maken

Kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg

BELANGRIJK BERICHT: Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg voor 2 weken gesloten te houden voor het publiek. Waar we dus normaal gesproken je graag uitnodigen om in een fysieke afspraak een mooie presentatie van je reis te geven, zullen we dat t/m 30 maart 2020 alleen digitaal doen. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de spreiding van het virus. We staan je graag te woord per mail, telefonisch op 013-5323585 of vraag hier een offerte aan. 

Vul onderstaand formulier in en we nemen vervolgens contact met je op om een afspraak in te plannen met één van onze Nieuw Zeeland-specialisten. We bereiden de afspraak goed voor en geven je een presentatie van jouw reis. Er is namelijk niks leuker én beter, dan een persoonlijk gesprek over de prachtige rondreis die je wilt gaan maken. 

Naam: *
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Onderwerp: *

Voorkeursdatum afspraak: *
Voorkeurs dagdeel:
Bestemming indien bekend:
 
Nice 2 know