Visum

Visum

Heb ik een geldig visum nodig voor mij reis naar Nieuw-Zeeland?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden in Nieuw-Zeeland verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Nieuw-Zeeland verblijven? Of heb je strafblad? Dan is het raadzaam om contact op te nemen met de Nieuw-Zeelandse ambassade in Den Haag.

Overige vragen:

Nice 2 know