Wij zijn onderdeel van Disma Reizen

Wij zijn onderdeel van Disma Reizen

Beleef Nieuw Zeeland is een merknaam van Disma Reizen. Disma Reizen behoort tot de grootste onafhankelijke reisbureaus van Nederland. Het reisbureau is al drie keer gekozen als beste reisbureau van Nederland. Een enorme eer waar we vanzelfsprekend trots op zijn.

Disma Reizen is met Beleef Nieuw Zeeland een nieuwe weg ingeslagen. Reizen naar Amerika, Canada, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Azië worden naar de wensen en behoeften van de klant geheel op maat gemaakt. Het contact verloopt direct tussen ons en de lokale touroperator. Dat betekent dat wij je een goede en snelle service kunnen bieden. Daarnaast hebben wij met deze manier van werken een betere controle op de kwaliteit van de reis.

Op zoek naar zon, zee, strand, een cruise, een stedentrip of wintersportvakantie?

Ga niet op zoek naar een andere reisaanbieder. Profiteer van het gemak van al je vakantiewensen onder één dak. Ook bij Disma Reizen zit je met een bestemmingsspecialist tegenover je. Dus aarzel niet en stel ons AL je vakantievragen!

We hebben vestigingen in Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Eindhoven en Oosterhout. Bel, stuur ons een e-mail met je wensen of loop gewoon even binnen. De koffie staat voor je klaar. Voor meer info en ons complete reisaanbod kijk je op www.disma.nl.


Neem hier alvast een een kijkje in onze reiswinkel in Tilburg:

Nice 2 know